Huawei Ascend P7 primește un preț pentru piața din Europa: 419 euro; Vine În magazine În iunie

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.513 ori
<b>Huawei Ascend P7 primește un preț pentru piața din Europa: 419 euro; Vine În magazine În iunie</b>Huawei a anunțat nu cu mult timp în urma flagshipul sau cu Android pe acest an, modelul Ascend P7. Acest smartphone cu ecran de 5 inch primește astăzi și un preț și anume 419 euro pentru piața din Europa. Acest produs va sosi în magazine în...

Huawei a anunțat nu cu mult timp în urma flagshipul sau cu Android pe acest an, modelul Ascend P7. Acest smartphone cu ecran de 5 inch primește astăzi și un preț și anume 419 euro pentru piața din Europa.

Acest produs va sosi în magazine în iunie, iar în acest moment Amazon Germania accepta deja precomenzi pentru produs. Inițial se vorbea despre un preț de 450 de euro, deci cel de 419 euro e o surpriză plăcută. E vorba aici despre o unitate deblocată apropo și nu exista nici un cost ascuns. Ascend P7 nu este la înălțimea celorlalte flagshipuri de pe piață, precum un Galaxy S5 sau HTC One M8, sosind doar cu un procesor modest produs de Huawei, un quad core HiSilicon Kirin 910T.

Amazon Germania va avea produsul în stoc începând cu luna iunie, iar acest model se remarcă prin grosimea scăzută, de doar 6.5 mm. El vine și cu suport LTE, Android 4.4 KitKat și o cameră bună de selfie-uri, cu rezoluție de 8 MP. Handsetul suporta o rezoluție Full HD și folosește interfața Emotion UI 2.3 aplicată peste Android 4.4.2 KitKat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×