Nokia Lumia 630 va veni și Într-o versiune cu televiziune digitală

880 ori
<b>Nokia Lumia 630 va veni și Într-o versiune cu televiziune digitală</b>Nokia Lumia 630 se număra printre primele telefoane care vor veni cu Windows Phone 8.1 preinstalat, iar pe lângă o versiune LTE, acest model va avea și o versiune cu televiziune digitală, creată special pentru America Latină. De ce? Pentru că vine...

Nokia Lumia 630 se număra printre primele telefoane care vor veni cu Windows Phone 8.1 preinstalat, iar pe lângă o versiune LTE, acest model va avea și o versiune cu televiziune digitală, creată special pentru America Latină. De ce? Pentru că vine Cupa Mondială!

în cadrul unui eveniment desfășurat în Sao Paulo, Microsoft/Nokia a prezentat noua sa gama Windows Phone, care includea modelele Nokia Lumia 635, 930 și 630, cu opțiuni dual SIM și digital TV. Microsoft are o cotă de piață importantă în America Latină, conform lui Anderson Teixeira, vicepreședinte executiv Microsoft pentru această zonă a globului. Opțiunea digital TV a fost introdusă special pentru țările în curs de dezvoltare.

Dezvoltarea acestor device-uri e încurajată de asamblarea la nivel local, adică prin intermediul fabricilor din Brazilia, ținând astfel prețurile mici. Ce e drept, un telefon cu o funcție TV de acest gen ar fi util și la noi, mai ales că românul e mare consumator de TV și mare consumator de fotbal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×