Huawei Ascend P8 va fi lansat pe 15 aprilie la Londra, conform unui oficial al producătorului chinez

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.022 ori
<b>Huawei Ascend P8 va fi lansat pe 15 aprilie la Londra, conform unui oficial al producătorului chinez</b>Se pare că Huawei nu își va aduce următorul flagship la MWC 2015, ci îl va păstra pentru un eveniment separat, ce va avea loc în aprilie. Un oficial al companiei a confirmat că telefonul Huawei Ascend P8 va debuta pe 15 aprilie, la Londra. &nbsp;...

Se pare că Huawei nu își va aduce următorul flagship la MWC 2015, ci îl va păstra pentru un eveniment separat, ce va avea loc în aprilie. Un oficial al companiei a confirmat că telefonul Huawei Ascend P8 va debuta pe 15 aprilie, la Londra.

De obicei HTC își lansa telefoanele high end în Londra, dar iată că și Huawei îi urmează acum exemplul. în schimb, la MWC e posibil să vedem phableturi Huawei din seria Mate, în vreme ce la brandul "Ascend" ar trebui teoretic să se renunțe. Tot ce știm despre P8 este că noul venit va fi "foarte arătos", conform designerului Joonsuh Kim, de la Huawei. în tradiția seriei P, acest model ar trebui să fie ultraslim, ușor și să includă un procesor in house HiSilicon Kirin.

De asemenea, ne așteptăm ca rezoluția sa să rămână Full HD, având în vedere faptul că Huawei se opune rezoluției Quad HD pe telefoane și o consideră inutilă. La bord vom avea cu siguranță și o cameră selfie puternică, 2 sau 3 GB RAM și probabil Android 5.0 Lollipop cu o nouă personalizare aplicată peste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×