Un telefon Nokia din 1999 a devenit echipament de bază pentru dealerii de droguri din Marea Britanie: Nokia 8210

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.391 ori
<b>Un telefon Nokia din 1999 a devenit echipament de bază pentru dealerii de droguri din Marea Britanie: Nokia 8210</b>La fel cum un anumit model de telefon Nokia era folosit pentru tranzacții bancare dubioase și a intercepta date bancare, există și un telefon Nokia din anii 90, care a devenit popular în rândul traficanților din Marea Britanie. &nbsp; Se pare că...

La fel cum un anumit model de telefon Nokia era folosit pentru tranzacții bancare dubioase și a intercepta date bancare, există și un telefon Nokia din anii 90, care a devenit popular în rândul traficanților din Marea Britanie.

Se pare că Nokia 8210, telefon care datează din 1999 e folosit tot mai des de dealerii de droguri din Marea Britanie. în vreme ce handseturile vechi nu au prea mult succes în ziua de azi, din motive evidente, acest model e tot mai cerut. Nokia 8210 oferă suport pentru telefonie, nu are GPS, deci nu poate fi urmărit prin satelit și nu are nici suport WiFi sau Bluetooth, deci poliția nu poate prelua informații de pe terminal atunci când e folosit.

De remarcat că acest model are totuși conectivitate infraroșu, care permite un transfer rapid de informație atunci când e schimbat telefonul. și la capitolul baterie stă bine acest "celular". Un vânzător de telefoane din Soho afirmă că tot mai mulți clienți caută acest model de telefon, care e tot mai greu de găsit. O întreagă economie a drogurilor se bazează pe acest handset, de vreme ce clienții dealerilor folosesc acum telefoanele ca monedă de schimb.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×