Motorola XT1060 ajunge la FCC, ar putea fi mult așteptatul X Phone

875 ori
<b>Motorola XT1060 ajunge la FCC, ar putea fi mult așteptatul X Phone</b>Despre Google X Phone se tot vorbește deja de câteva luni și iată că acum a ajuns la FCC un telefon care sună exact ca acel model. E vorba despre Motorola XT1060, nume de cod care definește un nou smartphone pentru operatorul Verizon. &nbsp; Dacă...

Despre Google X Phone se tot vorbește deja de câteva luni și iată că acum a ajuns la FCC un telefon care sună exact ca acel model. E vorba despre Motorola XT1060, nume de cod care definește un nou smartphone pentru operatorul Verizon.

Dacă AT&T are XT1058, Sprint are XT1056, ei bine versiunea XT1060 va ajunge la Verizon. Au fost confirmate de către FCC specificații precum Bluetooth 4.0, NFC, WiFi a/b/g/n și un nume de cod XFON, dar asta la ultima scăpare, nu la cea curentă. Interesant e că handsetul suporta conectivitate GSM, deci va putea fi folosit în roaming global.

Despre Google X Phone/ Motorola XFON/X Phone știm că va avea un design inedit, ce implică o carcasă foarte rezistentă (apă, praf și șocuri), o baterie uriașă a la RAZR MAXX și poate și un buton sau o zonă touch în partea din spate. Ne așteptăm și la un ecran de mari dimensiuni cu rezoluție Full HD sau HD și la un procesor Snapdragon 800, dacă zvonurile din aprilie sunt reale. încă e neclară distincția între X Phone și Nexus, dar o vom afla probabil în câteva săptămâni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×