Huawei Ascend W1, unul dintre cele mai ieftine telefoane Windows Phone, la prețul de 258 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.440 ori
<b>Huawei Ascend W1, unul dintre cele mai ieftine telefoane Windows Phone, la prețul de 258 de dolari</b>Huawei este unul dintre partenerii Microsoft în cadrul inițiativei Windows Phone, dar își lansează târziu telefoanele cu acest OS la bord. Unul dintre primele lor modele este Huawei Ascend W1, care a fost surprins într-o fotografie postata pe...

Huawei este unul dintre partenerii Microsoft în cadrul inițiativei Windows Phone, dar își lansează târziu telefoanele cu acest OS la bord. Unul dintre primele lor modele este Huawei Ascend W1, care a fost surprins într-o fotografie postata pe rețeaua de socializare chineză Sina Weibo.

Se pare că acest telefon se va vinde local prin operatorul China Telecom și va sosi pe piață la un preț de 258 de dolari. Acesta este un preț reper pentru handset, deci e posibil ca retailerii și operatorii să coboare ștacheta. Astfel, Ascend W1 ar putea deveni cel mai ieftin telefon Windows Phone 8 de pe piață, crescând competiția în acest segment. Site-ul chinez WPDang afirma că Huawei ar fi comandat 500.000 de unități W1 fabricilor sale, iar aceasta ar fi doar prima comandă.

în condițiile în care Lumia 920 e atât de căutat, mai este oare loc pentru încă un hit Windows Phone 8? Trebuie să menționez și câteva din dotările lui Huawei Ascend W1: procesor dual core Snapdragon de 1.2 GHz, baterie de 2020 mAh, 4 GB memorie internă, slot microSD, 512 MB RAM, camera de 5 MP și ecran IPS LCD de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×