Huawei cere agențiilor de reglementare să fie tratată ca o companie europeană

Autor:  | Publicat în:  Huawei 896 ori
<b>Huawei cere agențiilor de reglementare să fie tratată ca o companie europeană</b>Un raport marca Financial Times sosit astăzi &icirc;n presă ne vorbește despre dorința companiei Huawei de a fi tratată ca una europeană de către comisia europeană și autoritățile de reglementare. Aceste detalii au venit din partea directorului...

Un raport marca Financial Times sosit astăzi în presă ne vorbește despre dorința companiei Huawei de a fi tratată ca una europeană de către comisia europeană și autoritățile de reglementare. Aceste detalii au venit din partea directorului executiv al companiei chineze, și anume Guo Ping.

De asemenea, Huawei a declarat și faptul că în probabilitatea în care va fi tratată ca și alte companii europene, are de gând să investească mai mulți bani în această regiune. Aflăm că în ultimii 10 ani, Huawei a angajat peste 9900 de oameni în Europa, 1200 dintre aceștia lucrând în domeniul cercetare și dezvoltare.

Guo Ping a spus că Huawei nu se află în Europa doar pentru a-și vinde produsele, ci și pentru crearea și dezvoltarea de noi echipamente și tehnologii. Huawei dorește totodată ca Europa să fie regiunea de procurare a materialelor necesare pentru fabricarea produselor sale.

Ni se dezvăluie că la anul trecut, Comisia Europeană a depus numeroase plângeri contra Huawei și ZTE cu privire la modul în care inundau piața europeană cu device-uri ale căror prețuri erau mult mai mici față de concurență. În acest moment Comisia Europeană se confruntă tot mai des cu reclamații referitoare la modul în care sunt tratate companiile non-europene.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×