Huawei confirmă lansarea lui Honor 5X pe 27 octombrie, terminalul vine cu scanner de amprente şi șasiu metalic

658 ori
<b>Huawei confirmă lansarea lui Honor 5X pe 27 octombrie, terminalul vine cu scanner de amprente şi șasiu metalic</b>De abia l-am testat pe Huawei Honor 4X şi iată că au &icirc;nceput să apară şi informaţii despre Huawei Honor 5X, ce urmează să fie lansat pe data de 27 octombrie. Huawei a postat o serie de teasere pentru acest debut, pe care le aflaţi mai jos....

De abia l-am testat pe Huawei Honor 4X şi iată că au început să apară şi informaţii despre Huawei Honor 5X, ce urmează să fie lansat pe data de 27 octombrie. Huawei a postat o serie de teasere pentru acest debut, pe care le aflaţi mai jos.

Handsetul ar urma să includă un scanner de amprente în spate şi să adopte un șasiu metalic, se pare. Un lucru interesant e că odată cu acest terminal va mai debuta încă ceva, teaserele indicând un "one more thing" pentru acea dată. Să fie un accesoriu special sau o camera foto daca ne luam dupa teaser? Honor 5X a primit deja certificarea TENAA, ocazie cu care i-am putut admira corpul metalic şi rotunjit, dar şi ecranul cu iluzie optică de edge to edge, ca la Huawei P8.

Huawei Honor 5X certificat de TENAA

Dotările includ un ecran Full HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 615, o cameră principală de 13 MP şi frontală de 5 MP. Ca OS Avem Android 5.1.1 cu cel mai nou EMUI aplicat peste, iar 2 sau 3 GB RAM se afla la interior, în funcţie de versiunea achiziţionată. Varianta cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare ar urma să coste 157 dolari, iar cea cu 3 GB RAM şi 16 GB stocare 188 dolari.

Huawei confirmă lansarea lui Honor 5X pe 27 octombrie, terminalul vine cu scanner de amprente şi șasiu metalic

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×