Huawei confirmă numele lui Huawei P20 Pro prin intermediul unui afiș publicitar stradal din Barcelona

3.027 ori
<b>Huawei confirmă numele lui Huawei P20 Pro prin intermediul unui afiș publicitar stradal din Barcelona</b>În ultimele săptămâni am avut multe neclarităţi cu privire la designul şi chiar denumirea viitoarelor telefoane flagship Huawei. Ştim sigur că vom avea un P20 şi un P20 Lite, dar al treilea model e o problemă. Să fie P20 Pro sau P20 Plus? Sau ambele? Se f

În ultimele săptămâni am avut multe neclarităţi cu privire la designul şi chiar denumirea viitoarelor telefoane flagship Huawei. Ştim sigur că vom avea un P20 şi un P20 Lite, dar al treilea model e o problemă. Să fie P20 Pro sau P20 Plus? Sau ambele? Se face puţină lumină azi, când vedem un poster din Barcelona, care confirmă numele Huawei P20 Pro.

Pe 27 martie este programată prezentarea noilor telefoane Huawei şi am văzut deja o sumedenie de teasere, cu aluzie la camera tripla, la AI şi la numele P20 chiar. Huawei P20 Lite a tot ajuns la autorităţi de certificare cu nume de cod Shirley şi chiar şi cu numele său oficial, deci e bătut în cuie. Asta chiar dacă am văzut variante diferite ale sale de design.

Huawei confirma numele lui Huawei P20 Pro într-un poster din Barcelona

Modelul ultra high end Pro/Plus rămăsese totuşi în ceaţă. Se pare că Huawei a ales totuşi varianta Pro, care ar putea aduce un chipset Kirin 975 în locul lui 970 de pe celelalte modele. Observaţi în poster şi brandul Leica, semn că parteneriatul la nivel de optică e în continuare în vigoare. Ne uităm cu atenţie la poster şi observăm o scoatere în evidenţă a literelor "IA" din cuvântul "PACIENCIA".

În limba italiană şi spaniola "IA" (Inteligencia Artificial) înseamnă "AI", deci e clar că ni se pregăteşte ceva deosebit pe P20 la nivel de inteligenţă artificială. Posterul promite şi o "renaştere a fotografiei". Huawei P20 Pro e aşteptat cu o cameră triplă în spate, cu senzor color de 12 MP, alb negru de 16 MP şi unul telephoto de 16 MP. Handsetul ar trebui să aibă un ecran mai mare decât P20, undeva pe la 6 inch poate chiar peste.

Ar trebui să aducă şi celebrul deja decupaj în ecran, după model ZenFone 5 şi iPhone X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×