Huawei contestă calitatea adezivului folosit de BOE pentru display-ul lui Mate X; Solicită schimbarea actualului furnizor 3M

1.204 ori
<b>Huawei contestă calitatea adezivului folosit de BOE pentru display-ul lui Mate X; Solicită schimbarea actualului furnizor 3M</b>După cum bine știți cei de la Huawei au optat încă de anul trecut pentru panouri OLED devoltate de către compania chineză BOE Display, asemenea soluții fiind integrate atât pe Mate 20 Pro, dar și pe terminale mai

După cum bine știți cei de la Huawei au optat încă de anul trecut pentru panouri OLED devoltate de către compania chineză BOE Display, asemenea soluții fiind integrate atât pe Mate 20 Pro, dar și pe terminale mai noi precum Huawei P30 Pro. Cu toate că gigantul chinez a fost satisfăcut de calitatea acestor panouri, se pare că există ceva capitole la care se doresc schimbări, după cum aflăm chiar astăzi. 

Un raport sosit online ne dezvăluie că Huawei nu este mulțumită de calitatea adezivului folosit pentru panourile comandate către BOE Display, adeziv ce intră în componența "peliculei optice" asociate panourilor touchscreen. La ora actuală 3M este compania ce furnizează asemenea soluții celor de la BOE, iar Huawei le-ar fi cerut înlocuirea acestui furnizor din cauza calității slabe.

Nimeni altul decât Mate X ar fi motivul din spatele acestei decizii luate de Huawei care nu este mulțumită de calitatea peliculei optice destinate pliabilului. S-ar putea ajunge la o nouă întârziere a lansării comerciale lui Mate X, asta dacă BOE nu reușește să găsească în timp util un furnizor nou pentru adezivul destinat stratului optic.

Adezivul în cauză este cunoscut sub denumirea de OCA (Optically Clear Adhesive) și este folosit pentru lipirea componentelor optice transparente, precum lentile și panouri tactile. Un asemenea lipici trebuie să ofere o transmisie a luminii de peste 90%, o rezistență superioară la lipire și o transparență incoloră. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×