Huawei Mate 30 va utiliza display-uri AMOLED de la Samsung până la urmă, nu BOE sau LG

1.068 ori
<b>Huawei Mate 30 va utiliza display-uri AMOLED de la Samsung până la urmă, nu BOE sau LG</b>Huawei Mate 30 e pe buzele tuturor în aceste zile, pentru că un nou val de scăpări ne-a copleşit în ultima vreme. Am avut randări şi fotografii hands on, specificaţii vehiculate. Azi aflăm că Huawei lasă patriotismul deoparte şi nu alege

Huawei Mate 30 e pe buzele tuturor în aceste zile, pentru că un nou val de scăpări ne-a copleşit în ultima vreme. Am avut randări şi fotografii hands on, specificaţii vehiculate. Azi aflăm că Huawei lasă patriotismul deoparte şi nu alege ecrane BOE, ci Samsung.

Până acum eram convinşi că Huawei va merge pe ruta BOE, pentru că aceea este o firmă chineză în plină ascensiune. Huawei s-a fript în 2018 cu ecranele OLED de la LG de pe Mate 20 Pro, deci nu vrea să repete experienţa, asta e sigur. Colaborarea cu Samsung vine totuşi de nicăieri, iar Mate 30 şi Mate 30 Pro vor avea ecrane AMOLED de la sud coreeni.

Auzisem în prealabil că BOE a fost deja aleasă pentru acest contract, dar Huawei a preferat o companie cu tradiţie în acest domeniu. Huawei Mate 30 Pro ar trebui să vină cu un ecran cu curbura proeminentă lateral şi cu un breton lat, ca la predecesor. Acolo va ascunde o cameră selfie puternică, dar şi senzorii pentru autentificare facială 3D.

E interesant că în iulie apărea informaţia că Huawei a pus presiune pe BOE să îşi schimbe unul dintre furnizorii de peliculă optică, renunţând la 3M în favoarea OCA. Huawei nu a fost mulţumită de materialul furnizat pentru Mate X, de aici şi dorinţa de schimbare. În aceste condiţii, se pare că Huawei nu e chiar ermetic închisă cu parteneri chinezi şi încă mai apelează şi la companii din alte ţări, precum Samsung.

Între Mate 30 Pro şi iPhone-urile viitoare, Samsung Display o să aibă contracte bănoase în această toamnă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×