Huawei depășește încă o dată Apple; Ocupă poziția secundă în topul celor mai mari producători smartphone din primul trimestru al anului

1.777 ori
<b>Huawei depășește încă o dată Apple; Ocupă poziția secundă în topul celor mai mari producători smartphone din primul trimestru al anului</b>Ceea ce sosea anterior sub forma unui raport preliminar se confirmă astăzi de către IDC și anume faptul că firma chineză Huawei a avut un prim trimestru peste așteptări după cum dezvăluie cifrele din tabelul de mai jos.

Ceea ce sosea anterior sub forma unui raport preliminar se confirmă astăzi de către IDC și anume faptul că firma chineză Huawei a avut un prim trimestru peste așteptări după cum dezvăluie cifrele din tabelul de mai jos. Descoperim pe această cale faptul că în primul trimestru din 2019 cei de la Huawei au livrat un număr total de 59.1 milioane de smartphone-uri la nivel global.

Huawei

Cifra de față marchează o creștere de 50.3% a livrărilor de la an la an, în trimestrul 1 din 2018 compania chineză livrând în schimb 39.3 milioane de smartphone-uri. Cu pași repezi Huawei se apropie de Samsung și vedem că în acest prim trimestru al anului, sud-coreenii au livrat 71.9 milioane smartphone-uri, cu 6.3 milioane smartphone-uri mai puțin decât în aceeași perioadă a anului trecut. 

Apple în schimb cade pe locul 3 și este totodată și compania care înregistrează cea mai mare scădere la nivel de livrări smartphone, mai exact de 30.2% de la an la an. În Q1 din 2019 compania americană a livrat 36.4 milioane, asta în vreme ce anul trecut în aceeași perioadă reușea livrarea a 52.2 milioane de smartphone-uri. 

Văzând situația de față și recordurile obținute de către Huawei, tindem să credem că planul companiei de a depăși Samsung până în 2020 este complet realizabil. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×