Huawei depășește Nokia la numărul de contracte comerciale 5G încheiate, asta în ciuda problemelor întâmpinate

1.321 ori
<b>Huawei depășește Nokia la numărul de contracte comerciale 5G încheiate, asta în ciuda problemelor întâmpinate</b>Interdicțiile impuse de SUA celor de la Huawei nu reușesc iată să convingă națiunile din întreaga lume să oprească parteneriatele cu această companie de origine chineză. Ne referim aici la colaborările din zona 5G

Interdicțiile impuse de SUA celor de la Huawei nu reușesc iată să convingă națiunile din întreaga lume să oprească parteneriatele cu această companie de origine chineză. Ne referim aici la colaborările din zona 5G acolo unde există cele mai mari riscuri de spionaj potrivit americanilor. Dacă în urmă cu 2 săptămâni Huawei avea 46 contracte 5G comerciale încheiate, acum numărul acestora ajunge la 50.

Aflăm și că numărul de stații 5G livrate a ajuns de la 100.000 anterior la 150.000 în momentul de față. Contracte au fost încheiate în țări precum Coreea de Sud, Finlanda, Elveția, dar și în Marea Britanie aparent. Cu această din urmă țară aflam luna trecută faptul că Huawei este dispusă să semneze un acord anti-spionaj și probabil s-a ajuns la o asemenea soluție cum apare astăzi pe lista de parteneri. 

Potrivit unui studiu se pare că Huawei domină piața 5G grație celor 2160 brevete 5G SEP, rivalii de la Nokia având în schimb doar 1516 astfel de brevete. Există și statistici care dezvăluie faptul că 34% din echipamentele 5G vin din China, 25% din Coreea de Sud, 14% din SUA, 14% din Finlanda și doar 8% din Suedia.

Apropo de Nokia, aceștia au încheiat 30 contracte 5G până acum, în vreme ce Ericsson are 18 contracte încheiate. Este interesantă situația de față și asta pentru că în ciuda problemelor ce se țin lanț și a interdicțiilor, Huawei a reușit iată să își păstreze poziția de lider pe piața 5G. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×