Huawei bifează un nou record! Veniturile companiei din 2018 au trecut de pragul de 100 miliarde de dolari

910 ori
<b>Huawei bifează un nou record! Veniturile companiei din 2018 au trecut de pragul de 100 miliarde de dolari</b>Finalul săptămânii ne aduce și vești despre rezultatele financiare înregistrate de către Huawei pe tot parcursul anului trecut, o perioadă bogată pentru chinezi chiar și în ciuda numeroaselor probleme întâmpinate

Finalul săptămânii ne aduce și vești despre rezultatele financiare înregistrate de către Huawei pe tot parcursul anului trecut, o perioadă bogată pentru chinezi chiar și în ciuda numeroaselor probleme întâmpinate. Aflăm astfel că veniturile din 2018 au crescut cu 19.5% comparativ cu cele din 2017 și că o bună parte din bani au venit din segmentul smartphone care a înregistrat creșteri semnificative.

Veniturile ajung astfel la 107.13 miliarde de dolari, fiind un nou record pentru compania chineză și prima oară în istorie când se trece de pragul de 100 miliarde dolari. Revenind la smartphone-uri, datele dezvăluite azi indică o creștere a vânzărilor de smartphone-uri cu 25.1% față de anul trecut, pe piață debutând terminale hit precum cele din seria P20 sau seria Mate 20 care potrivit informațiilor anterior dezvăluite de către companie, a generat vânzarea a 10 milioane de unități la nivel global în 5 luni de prezență în magazine. 

Și profitul a crescut în raport cu situația din 2017, astfel că profitul net ajunge la 8.8 miliarde dolari (creșterea fiind cu 28% față de profitul înregistrat în 2017). În ciuda problemelor avute în special cu SUA, Huawei își păstrează țelul de a deveni numărul 1 pe piața globală de smartphone-uri, titlu pe care speră să îl obțină până în 2021. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×