Huawei Honor V10 va paria serios pe AI, conform noilor invitaţii trimise presei; Apar şi postere promoţionale în China

965 ori
<b>Huawei Honor V10 va paria serios pe AI, conform noilor invitaţii trimise presei; Apar şi postere promoţionale în China</b>La acest final de săptămâna am descoperit că Huawei Honor V10 va avea un ecran de 6 inch, având şi confirmarea procesorului sau de flagship, Kirin 970. Azi vedem noi invitaţii la evenimentul său de debut, care au fost trimise presei şi fac aluzie la AI.

La acest final de săptămâna am descoperitHuawei Honor V10 va avea un ecran de 6 inch, având şi confirmarea procesorului sau de flagship, Kirin 970. Azi vedem noi invitaţii la evenimentul său de debut, care au fost trimise presei şi fac aluzie la AI.

Dacă iniţial se vorbea despre un debut în primele zile din decembrie, acum handsetul ar urma să vină pe 28 noiembrie. Totul are loc în cadrul unui eveniment organizat la Universitatea de Tehnologie din Beijing. Huawei Honor V10 este destinat publicului tânăr şi o campanie promoţională pentru acest device a fost deja pornită. Postere precum cele pe care le vedeţi în acest articol au apărut în oraşele mari din China, precum Hangzhou, Zhengzhou, Nanjing, Guangzhou, Shanghai, chengdu şi Beijing.

Toate par să promoveze camera duală, ecranul Full View şi conceptul de AI. Judecând după invitaţiile trimise presei, terminalul ar trebui să vină cu un chipset special pentru AI, unul asociat procesorului Kirin 970. Acesta vine cu o platforma ce include şi o unitate NPU (neural processing unit). Honor V10 e aşteptat să aducă un ecran Full View 18:9, cu rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli, 6 GB RAM, o cameră duală în spate şi frontală de 13 MP.

Va avea o baterie de 3750 mAh şi Android 8.0 la bord cu EMUI 8.0 aplicat peste. Se vehiculează şi un preţ în jurul a 452 dolari. Faţă de Huawei Mate 10 care vine cu o cameră duală cu tehnologie Leica, aici primim un modul de 16 MP + 20 MP fără aportul tehnologiei nemţeşti.

Personal eu încă aştept ca acel NPU să fie pus la treabă de un asistent virtual Huawei… probabil doar in 2018 totuşi.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×