Povestea lui Brian Hogan, bărbatul care a vândut un prototip de iPhone 4 celor de la Gizmodo

1.731 ori
<b>Povestea lui Brian Hogan, bărbatul care a vândut un prototip de iPhone 4 celor de la Gizmodo</b>Noi vă informăm zilnic la Mobilissimo.ro despre zvonuri, speculații, scurgeri de informații și scăpări de imagini pe web, dar cea mai mare astfel de scăpare a avut loc în 2010. Atunci, un angajat Apple a uitat un prototip de iPhone 4 într-un...

Noi vă informăm zilnic la Mobilissimo.ro despre zvonuri, speculații, scurgeri de informații și scăpări de imagini pe web, dar cea mai mare astfel de scăpare a avut loc în 2010. Atunci, un angajat Apple a uitat un prototip de iPhone 4 într-un bar, iar telefonul găsit a fost vândut celor de la Gizmodo.

în centrul poveștii se afla Brian Hogan, bărbatul care a găsit telefonul și care a răspuns recent la întrebările publicului în cadrul unei sesiuni AMA (Ask Me Anything) pe Reddit. Aflăm că din cauza atenției primite în media și stresului, Brian a trebuit să se mute la un hotel cu familia, a fost interogat de poliție, s-a despărțit de prietenă și nici măcar nu a primit cei 5000 de dolari de la Gizmodo.

Revenind în 2013, Brian este acum posesor de PC și de Galaxy S III, deci a renunțat la Mac și iPhone. Se pare că Brian Hogan ar fi plătit mult mai mult decât 5000 de dolari pentru ca avocatul să îl scape de pedeapsa dură pe care Apple o cerea. Aflăm și motivația pentru care Brian nu a făcut cel mai logic lucru: să lase telefonul la barman și să îl anunțe drept pierdut. Bărbatul se justifică prin faptul că avea 21 de ani, era beat și nu a luat în calcul consecințele acțiunilor sale.

Credeți că vom mai vedea vreodată o scăpare de acest gen după aceste consecințe?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×