Huawei Honor 3C, un nou flagship cu 2 GB RAM va sosi pe 24 ianuarie

1.380 ori
<b>Huawei Honor 3C, un nou flagship cu 2 GB RAM va sosi pe 24 ianuarie</b>Huawei pregătește un nou telefon flagship pentru lansare în această săptămână, pe data de 24 ianuarie. E vorba despre Huawei Honor 3C, care vine cu 2 GB RAM și alte dotări pe care le aflați mai jos. &nbsp; La ora actuală există pe piață...

Huawei pregătește un nou telefon flagship pentru lansare în această săptămână, pe data de 24 ianuarie. E vorba despre Huawei Honor 3C, care vine cu 2 GB RAM și alte dotări pe care le aflați mai jos.

La ora actuală există pe piață (din China) un Huawei Honor 3C cu 1 GB RAM, care deja e destul de popular. Urmașul său va veni cu un procesor quad core MediaTek MT6582 de 1.3 GHz, același de pe primul Honor 3C, iar alte dotări includ o cameră de 13 megapixeli în spate și un display de 5 inch. Avem la dispoziție și o baterie de 2300 mAh, iar acest terminal va fi unul dual SIM.

Huawei Honor 3C, un nou flagship cu 2 GB RAM va sosi pe 24 ianuarie

Prețul acestui device e vehiculat în jurul valorii de 165 de dolari, conform zvonurilor. Observ că acest handset vine cu o interfață customizata aplicată lui Android și pare a fi destul de subțire, dacă ne luăm strict după imaginile de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×