Samsung Galaxy S5 va aduce noi modalități de control prin gesturi, folosind funcția Multi Hovering

1.901 ori
<b>Samsung Galaxy S5 va aduce noi modalități de control prin gesturi, folosind funcția Multi Hovering</b>Samsung Galaxy S5 a fost subiectul a numeroase zvonuri în ultima vreme, axate mai degrabă pe hardware sau pe designul său. Fie că terminalul va fi fabricat din plastic sau din metal, el va fi unul dintre handseturile cele mai populare ale acestui an....

Samsung Galaxy S5 a fost subiectul a numeroase zvonuri în ultima vreme, axate mai degrabă pe hardware sau pe designul său. Fie că terminalul va fi fabricat din plastic sau din metal, el va fi unul dintre handseturile cele mai populare ale acestui an. Acum au început să apară zvonuri și cu privire la modalitățile de control prin gesturi oferite de acest device.

Se discută despre o funcție Multi Hovering, prin intermediul unei tehnologii de la Synaptics. Ideea este simplă: dacă cu ani în urma ecranele touch suportau atingeri doar cu un deget sau mai puține degete decât azi, la fel se întâmplă cu tehnologia de control prin gesturi acum. Astfel trecem de la single touch la multitouch… aerian. Noua tehnologie va oferi suport pentru input multitouch în aer, permițând controlul cu gesturi mai complexe și crescând precizia senzorilor .

Veți putea face gesturi în 2 puncte deasupra ecranului/camerei frontale, iar surse apropiate de proiect afirma că terminalul va putea primi input și de la 15 sau 30 mm distanță. Funcțiile Air View și Air Gestures de pe Galaxy S4 au fost apreciate, dar și considerate mai degrabă artificii de marketing. Noile lor versiuni totuși ar putea duce această modalitate de control în mainstream, mai ales dacă e vorba de gesturi intuitive.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×