Nokia produce un telefon Mini? Nokia Lumia 1520 Mini apare sub formă de zvonuri

Autor:  | Publicat în:  Nokia 951 ori
<b>Nokia produce un telefon Mini? Nokia Lumia 1520 Mini apare sub formă de zvonuri</b>Moda telefoanelor Mini a cuprins toți producătorii de handseturi anul trecut, începând cu HTC și Samsung și continuând cu mai toate companiile mari din China. Acum și Nokia ar putea urma acest trend cu un Nokia Lumia 1520 Mini, conform zvonurilor....

Moda telefoanelor Mini a cuprins toți producătorii de handseturi anul trecut, începând cu HTC și Samsung și continuând cu mai toate companiile mari din China. Acum și Nokia ar putea urma acest trend cu un Nokia Lumia 1520 Mini, conform zvonurilor.

Originalul Lumia 1520 este un phablet de 6 inch cu rezoluție Full HD, iar noul venit ar putea micșora diagonala, dar păstra unele dintre dotările high end, după modelul lui Xperia Z1 Compact. Zvonuri din China arata că Nokia lucrează la un astfel de produs, o versiune mai mică a faimosului său phablet.

Interesant e că specificațiile sale aduc destul de mult cu ale modelului nelansat încă Lumia 929. E vorba despre un display Full HD de 4.3 inch, o baterie de 3000 mAh, încărcare wireless și același procesor Snapdragon 800 plus 2 GB RAM. Primim și 32 GB memorie internă și aparent numele produsului este Nokia Lumia 1520V. Sunt tare curios și ce cameră va fi la bord, dar acest aspect nu este menționat în scăpare din păcate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×