Huawei Honor 4C Note și 4C Max apar într-o primă fotografie; aflăm și prețurile posibile

Autor:  | Publicat în:  Huawei 562 ori
<b>Huawei Honor 4C Note și 4C Max apar într-o primă fotografie; aflăm și prețurile posibile</b>Pe data de 28 aprilie, Huawei va lansa un nou smartphone de buget denumit Honor 4C, terminal cu display HD de 5 inch, procesor octa-core de 1.2 GHz, 2 GB memorie RAM și cameră foto de 13 megapixeli la pachet. Prin intermediul unei imagini &icirc;l vedem...

Pe data de 28 aprilie, Huawei va lansa un nou smartphone de buget denumit Honor 4C, terminal cu display HD de 5 inch, procesor octa-core de 1.2 GHz, 2 GB memorie RAM și cameră foto de 13 megapixeli la pachet. Prin intermediul unei imagini îl vedem astăzi pe Honor 4c alături de alte derivate ale sale.

Printre acestea îl avem pe Huawei Honor 4C Note și pe 4C Max. După cum și denumirile ne sugerează, ambele terminale sunt de tip phablet, iar dimensiunile lor ar putea varia în jurul intervalului 5.5 - 6.8 inch. Vedem aceeași linie de design pentru toate cele 3 modele care aduc un port microUSB v2.0 la bază.

Deși specificațiile pentru aceste două phablet-uri nu sunt cunoscute, aflăm că prețul lor va fi unul menit să concureze pe piață cu Meizu M1 Note. Astfel, se preconizează un preț de 145$ pentru Honor 4C Note, respectiv 178$ pentru varianta sa Max. Cât despre Honor 4C în versiunea de 5 inch, aflați că prețul acestuia va fi de 97$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×