Tastatura Microsoft Word Flow ar putea sosi în curând pe iOS şi Android

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 676 ori
<b>Tastatura Microsoft Word Flow ar putea sosi în curând pe iOS şi Android</b>Microsoft pare a se pregăti să lanseze tastatura sa virtuală Word Flow şi pentru iOS şi Android, conform unui email descoperit de Windows Central. E drept că nu ducem lipsă de metode de input, care mai de care mai precise şi intuitive, dar una...

Microsoft pare a se pregăti să lanseze tastatura sa virtuală Word Flow şi pentru iOS şi Android, conform unui email descoperit de Windows Central. E drept că nu ducem lipsă de metode de input, care mai de care mai precise şi intuitive, dar una în plus nu strică.

Word Flow e disponibil doar pe terminalele cu Windows şi a ajuns chiar şi pe bratara Microsoft Band. Emailul mai sus menţionat a fost trimis anumitor membri ai programului Insider, care au aflat că firma din Redmond lucrează la extinderea lui Word Flow către alte platforme, începând cu iOS. Word Flow aduce puţin cu SwiftKey şi se foloseşte de gesturi swipe pentru o scriere mai rapidă.

 Tastatura Microsoft Word Flow ar putea sosi în curând pe iOS şi Android

Tastatura oferă şi sugestii şi corectează greşelile de scriere din mers. În aprilie 2014, aceasta modalitate de input stabilea un record mondial Guiness pentru cea mai rapidă scriere pe un ecran touch. Între timp recordul a fost doborât de Fleksy. Se pare că Microsoft îşi continuă deschiderea către alte platforme, după ce Word şi Cortana spre exemplu au ajuns şi pe iOS şi Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×