Huawei Honor 6 Plus se afișează Într-o imagine live; lansarea oficială are loc mâine

906 ori
<b>Huawei Honor 6 Plus se afișează Într-o imagine live; lansarea oficială are loc mâine</b>Un alt terminal flagship ce urmează a fi lansat în curând pe piața din China, mai precis chiar mâine, este și Huawei Honor 6 Plus, terminal de tip phablet ce astăzi se afișează într-o fotografie live care dezvăluie câteva elemente ale...

Un alt terminal flagship ce urmează a fi lansat în curând pe piața din China, mai precis chiar mâine, este și Huawei Honor 6 Plus, terminal de tip phablet ce astăzi se afișează într-o fotografie live care dezvăluie câteva elemente ale design-ului pe care îl va adopta.

Din câte am aflat anterior, Honor 6 Plus va sosi cu un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core HiSilicon 930 tactat la 1.8 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto duală de 8 megapixeli cu bliț LED și o carcasă metalică. De asemenea, există și unele zvonuri care afirmă faptul că am putea primi și un senzor de amprente la pachet.

Huawei Honor 6 Plus

Nu ne rămâne decât să așteptăm ziua de mâine, moment în care vom afla ce alte funcții mai primim, cât și dacă prețul sugerat de 323$ este cel real. Totodată, suntem curioși în privința camerei foto duale care ar putea aduce funcții 3D, sau o funcție de refocus similară cu cea primită pe HTC One (M8).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×