iPhone 7 primeşte testul clasic de zgâriere, îndoire şi "tortură" cu bricheta; Nu se îndoaie şi se zgârie rezonabil (Video)

1.538 ori
<b>iPhone 7 primeşte testul clasic de zgâriere, îndoire şi "tortură" cu bricheta; Nu se îndoaie şi se zgârie rezonabil (Video)</b>Dacă pe plan local programul de precomandă pentru noul iPhone 7 și iPhone 7 Plus de-abia ce a debutat oficial, în SUA publicul deja începe să primească noile terminale. Și youtuber-ul JerryRigEverything a pus mâna pe o variantă de iPhone 7 pe negru și

Dacă tot e ziua cea mare azi, ziua în care fanii Apple s-au aliniat în faţa magazinelor Apple Store pentru a cumpăra un iPhone 7, atunci e cazul să vedem cum stă handsetul şi la capitolul rezistenta la zgârieturi, îndoire şi alte tipuri de tortură. Ca de de obicei JerryRigEverything se ocupă de teste.

La testul de zgâriere, ecranul a început să prindă urme de contact la nivelul 6 din 9, adică precum un smartphone tipic. Asta înseamnă că în buzunar şi ghiozdan, cheile sau monedele nu îl vor zgâria. Butonul Home a fost şi el testat cu un cutter şi pare să reziste binişor la zgârieturi. Totuşi, el e acoperit cu sticlă standard şi nu cu Sapphire Glass.

În mod surprinzător versiunea neagră nu se zgârie pe spate prea rău cu cheile, dar cutterul o zgârie rău de tot. Testul cu bricheta a adus o rezistenţă de 10 secunde până ce pixelii au devenit complet întunecaţi. Ecranul şi-a revenit totuşi rapid. La testul de îndoire am remarcat ca adezivul special pentru rezistenţa la apă a început să iasă pe la margini.

Totuşi e mai rezistent decât iPhone 6 şi 6 Plus. Not bad Apple, not bad!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×