Samsung Galaxy Note 8 e deja clonat, are şi o cutie ce pare autentică; Iată o scăpare interesantă (Video)

4.356 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 e deja clonat, are şi o cutie ce pare autentică; Iată o scăpare interesantă (Video)</b>Cu toate că phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 încă nu a fost lansat oficial, acest lucru urmând a se întâmpla abia în luna august sau septembrie, iată că apar primele clone ale sale, desigur din China. Vedem în cazul de față un smartphone foarte bine

Nici nu a început bine vara şi au început şi scăpările lui Galaxy Note 8. Am fost şocat să văd ceea ce părea a fi o galerie cu terminalul nelansat încă, dar apoi s-a dovedit a fi un fals şi o clonă. Totuşi clona e atât de reuşită, încât ambalajul inscripţionat "Note 8" e extrem de convingător. Puteţi să vă convingeţi şi voi din fotografiile de mai jos. 

Samsung Galaxy Note 8

Publicate de Slashleaks, imaginile dezvăluie un phablet aproape convingător, cu o cutie inscripţionată cu un "8" care are forma simbolului infinitului mai degrabă. Pe cutie vedem şi specificaţii precum ecranul Quad HD Super AMOLED de 5.7 inch, camera Dual Pixel de 12 MP sau cea frontală de 5 MP. Aflăm că telefonul e rezistent la apă şi praf şi că are scanner de iris, dotări la care ne aşteptăm de altfel.

Samsung Galaxy Note 8

Oferă şi încărcare wireless şi protecţie Knox. Îţi dai totuşi seama că e ceva în neregulă când observi că zona frontală a terminalului nu arată chiar cum te-ai aştepta. Parcă phabletul e cam pătrăţos şi mai puţin curbat pe margini decât Galaxy S8. Acel "Infinity Display" nu are muchiile chiar atât de înguste şi lipsa de buton Bixby iarăşi trădează handsetul.

Aş zice că mai degrabă cutia parcă autentică decât telefonul. Până la urmă se dezvăluie faptul că e o clonă în clipul de mai sus, terminalul provenind din China şi având o ramă metalică cam din topor. Aşteptaţi-vă să mai vedeţi clone de genul în perioada următoare. Note 8 cel real are toate șansele să vină la IFA 2017. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×