Huawei Honor Magic 2 primeşte o disecţie, care îi prezintă mecanismul glisant, componentele

820 ori
<b>Huawei Honor Magic 2 primeşte o disecţie, care îi prezintă mecanismul glisant, componentele</b>Cel mai proaspăt smartphone de pe piață care adoptă un mecanism slider pentru camera frontală este nimeni altul decât Huawei Honor Magic 2. Acesta tocmai ce a primit în ultimele zile o disecție iar astăzi vedem cum arată device-ul la nivel intern

Se pare că nu doar iFixit se ocupă cu disecţii de terminale proaspăt lansate, ci şi alte site-uri. Spre exemplu site-ul chinez PC Pop a realizat o disecţie a lui Huawei Honor Magic 2, care îi prezintă componentele şi mecanismul glisant.

Huawei Honor Magic 2

Honor Magic 2 este un slider inspirat de Oppo Find X, mergând pe aceeaşi linie şi ca Xiaomi Mi Mix 3. Ideea de porţiune glisantă este de a include o cameră selfie performantă, care odată eliminată din zona frontală eliberează loc pentru un display edge to edge, cu screen to body ratio generos. Magic 2 este desfăcut folosind un uscător de păr pentru a îi încălzi spatele din sticlă.

Huawei Honor Magic 2

Odată înlăturat acesta veţi avea acces la modulele camerei din spate, de 24 MP (monocrom) şi 16 MP (color), plus cel de-al treilea, de 16 MP cu obiectiv ultra wide angle. În zona frontală avem 3 componente separate pentru cameră: cea din mijloc este cea selfie de 16 MP, iar cele două laterale fac parte dintr-un mecanism de scanare facială 3D.

Huawei Honor Magic 2

Bateria de 3500 mAh este relativ uşor de scos şi vine cu 2 conectori speciali care ajută la o încărcare mai rapidă. Placa de bază găzduieşte procesorul de flagship Kirin 980, RAM-ul LPDDR4X produs de SK Hynix şi stocarea de 128 GB de la Toshiba. Avem şi un modul WiFi realizat de HiSilicon. În ce priveşte mecanismul glisant, el implică un cablu ribbon şi două "şine" pentru alunecare.

Acel cablu ribbon ar fi vulnerabilitatea principală a telefonului pe termen lung. Sursa nu a reuşit să scoată ecranul, neavând toate uneltele necesare şi nici nu a reuşit să aibă acces la cititorul de amprente integrat în ecran. Din ce văd componentele sunt uşor de scos, dar câteva sunt predispuse la defecţiuni pe termen lung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×