Xiaomi Mi Mix 3 are camera pusă la treabă şi de altcineva decât DxOMark; Iată mostrele GSMArena

3.683 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 3 are camera pusă la treabă şi de altcineva decât DxOMark; Iată mostrele GSMArena</b>După ce l-am văzut pe Xiaomi Mi Mix 3 primind recenzia din partea experților foto de la DxOmark, astăzi este momentul să vedem și rezultatele obținute de GSMArena într-un tur foto organizat în Beijing. Aveți mai jos fotografii din diferite

Am aruncat o privire în ograda concurenţei şi am văzut ce părere are GSMArena despre Xiaomi Mi Mix 3. Am fost curioşi să vedem mai ales ce cred despre cameră, pentru că nu suntem chiar mereu siguri de analiza DxOMark. Hai să vedem cum s-a comportat terminalul la testele foto GSMArena.

Mostra foto Xiaomi Mi Mix 3

Telefonul anunțat cu 3 zile în urmă deja a primit o notă foarte mare de la DxOmark, fiind la egalitate cu Galaxy Note 9. GSMArena l-a scos la un tur foto în Beijing, inclusiv la o expoziţie de echipamente pentru cucerit Planeta Marte. 

Mostra foto Xiaomi Mi Mix 3

Trebuie spus că fotografiile cu camera principală arată OK, dar nu ieşit din comun de bine. Avem şi câteva cadre cu AI activat sau dezactivat, cu accentele culorilor ceva mai pronunţate, mai vii.

AI dezactivat:

Mostra foto Xiaomi Mi Mix 3

AI activat:

Mostra foto Xiaomi Mi Mix 3

Nu exagerează ca Huawei la P20 Pro la culori totuşi. Camera telephoto se comportă bine la zoom, oferind calitatea clasică a unui zoom optic 2X, aducand detaliile mai aproape de privitor. La sursă o să găsiţi şi câteva selfie-uri Bokeh, care sincer nu mă impresionează deosebit, faţă de cel puţin alte 3-4 telefoane de pe piaţă. 

Fără zoom:

Mostra foto Xiaomi Mi Mix 3

Cu Zoom:

Mostra foto Xiaomi Mi Mix 3

Bizar că nu avem şi vreo captură Portrait cu camera principală totuşi. Văd că stă bine la culori acest telefon, calibrandu-le destul de realist, dar parcă fotografiile nu au acel gloss regăsit la un Galaxy Note 9 sau iPhone XS Max. E ceva ce ar scoate colegul Alex cu un Xiaomi Mi 6 sau poate Mi 8.

Mai e de lucru la selfie şi aş zice şi la AI. Iarăşi avem îndoieli legate de notele DxOMark...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×