Huawei Honor Magic 2 se lasă admirat în noi fotografii; Vine la final de lună cu ecran de 6.4 inch și mecanism slider

1.288 ori
<b>Huawei Honor Magic 2 se lasă admirat în noi fotografii; Vine la final de lună cu ecran de 6.4 inch și mecanism slider</b>Leak-urile continuă pentru Huawei Honor Magic 2, un telefon pe care doar ieri îl vedeam într-un clip hands-on și într-o galerie de fotografii oficiale. Și astăzi avem parte de fotografii cu noul dispozitiv, acestea prezentând două dintre variantele

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea lui Huawei Honor Magic 2 parcă și numărul de leak-uri crește, astfel că la doar o zi de la apariția unui clip hands-on și a unor imagini promo cu noul dispozitiv avem ocazia să privim asupra unor alte materiale proaspete. În cazul de față avem fotografii reale cu terminalul ce va sosi pentru început într-o variantă pe albastru și una de tip gradient multicoloră.

Honor Magic 2

Imaginile de aici ne reconfirmă ce am văzut ultimele zile și anume că telefonul va avea un design similar lui Huawei P20 Pro, cu acea cameră triplă plasată vertical în colțul din stânga. Apare și inscripția AI Camera chiar lângă, semn că vom avea parte de funcții AI asociate camerei foto și vedem desigur și logo-ul honor.

Honor Magic 2

Zon frontală este reprezentată de ecranul AMOLED de 6.4 inch și se ajunge la un raport screen to body de aproximativ 100%, asta grație mecanismului slider ce ascunde camera selfie, senzorii și earpiece-ul. După cum am aflat ieri, acest mecanism slider va fi unul manual și nu automat precum în cazul lui Oppo Find X.

Observăm faptul că pachetul de retail este unul deosebit și frumos prezentat la interior, existând posibilitatea de a vedea ceva accesorii mai speciale aici. Honor Magic 2 se lansează pe 31 octombrie în Beijing și ar putea costa 1000 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×