iOS 12.1 va îmbunătăţi selfie-urile realizate cu iPhone XS şi XR, scăpând de Beautygate

991 ori
<b>iOS 12.1 va îmbunătăţi selfie-urile realizate cu iPhone XS şi XR, scăpând de Beautygate</b>Descoperim astăzi faptul că Apple are de gând să aducă îmbunătățiri la nivel de captură selfie pe iPhone XS și iPhone XR odată cu lansarea lui iOS 12.1, asta după ce anterior numeroși utilizatori semnalau faptul că selfie-urile aduc prea mult

Dacă ultimul update beta iOS 12 a rezolvat problemele cu încărcarea modelelor iPhone noi, ei bine acelaşi iOS 12.1 se va ocupa şi de BeautyGate. Am scris aici despre ce e vorba şi cum există o tendinţă de înfrumuseţare şi colorare a tenului utilizatorilor de iPhone. Hai să vedem ce altceva va fi nou în iOS 12.1.

iPhone xs

Apple le-ar fi spus celor de la The Verge că iOS 12.1 va rezolva un bug care face ca sistemul Smart HDR să prindă selfie-uri cu pielea prea întinsă şi imperfecţiuni scoase. Uneori coloritul pielii se schimbă dramatic faţă de cel real şi asta se vedea dacă puneai mâna în faţa chipului tău şi o luai rapid după. Smart HDR alegea cadrul de bază greşit pentru procesarea HDR atunci când făceai un selfie.

iPhone xs

În loc să aleagă un cadru cu o viteză shutter scurtă pentru a îngheţa mişcarea şi a păstra detaliile, prefera să aleagă un cadru cu o viteză shutter mai lungă. Camera frontală nu are stabilizare optică, deci face capturi mai neclare folosind aceeaşi viteză de shutter ca şi camera principală, cea cu stabilizare optică. Astfel se pierd detalii, iar noi percepem asta ca un selfie mai "smooth" şi ireal.

iOS 12.1 va alege cel mai clar cadru când aplică smart HDR-ul. iOS 12.1 este în faza beta acum şi ar trebui să aducă 70 de noi emoji-uri, FaceTime în grup, suport eSIM şi reglaj F Stop în timp real la captura foto (controlul adâncimii la captura Portrait practic) şi nu doar după captură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×