Huawei Honor V10 are toate dotările confirmate de TENAA; telefonul va debuta la final de lună

1.038 ori
<b>Huawei Honor V10 are toate dotările confirmate de TENAA; telefonul va debuta la final de lună</b>Sfârșitul acestei luni este așteptat să ne aducă și lansarea phablet-ului Huawei Honor V10, terminal pe care îl urmărim cu atenție tocmai datorită dotărilor hardware pe care le va aduce la pachet. Va oferi specificații de flagship veritabil

Iată că astăzi vine și certificarea TENAA pentru smartphone-ul Huawei Honor V10, terminal pe care îl urmărim cu mare atenție datorită pachetului său hardware. Va avea multe dotări comune cu Mate 10 și certificarea primită recent ne confirmă asta. Lansarea produsului vine pe data de 28 noiembrie și până atunci când vom afla prețul de comercializare, ne tratăm cu specificații și câteva fotografii reale.

Huawei Honor V10

Ei bine, pe lista de dotări vom avea un display Full HD+ de 5.99 inch, un procesor octa-core HiSilicon Kirin 970, 4 sau 6 GB RAM și 64 sau 128 GB de stocare flash în funcție de varianta aleasă. Telefonul va oferi o cameră frontală de 13 megapixeli și în spate o cameră duală cu senzori de 16 și 20 megapixeli, modul fără optică Leica bineînțeles.

Bateria va fi o unitate de 3240 mAh și aflăm că smartphone-ul va rula doar Android 7.0 Nougat din fabrică. Va sosi într-o carcasă unibody metalică cu greutate de 165 grame și grosime de numai 7.6 mm. Ultimele zvonuri vorbesc despre un preț de aproximativ 450 dolari pentru acest produs!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×