Huawei P9 apare în noi fotografii cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea oficială

1.226 ori
<b>Huawei P9 apare în noi fotografii cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea oficială</b>Pentru data de 6 aprilie avem un eveniment cu adevărat interesant, și anume lansarea lui Huawei P9 - un telefon despre care am aflat c&acirc;teva detalii picante &icirc;n ultima perioadă. Principalul feature pe care acest model &icirc;l va scoate...

Pentru data de 6 aprilie avem un eveniment cu adevărat interesant, și anume lansarea lui Huawei P9 - un telefon despre care am aflat câteva detalii picante în ultima perioadă. Principalul feature pe care acest model îl va scoate în prim-plan va fi camera foto duală ce ne-ar putea oferi funcții similare cu cele regăsite pe LG G5.

Deși ne mai despart doar câteva săptămâni până la evenimentul Huawei, iată că imaginile cu noul telefon continuă să-și facă apariția pe web. Vedem din nou corpul metalic al acestui device, dar și câteva dintre elementele de conectivitate, cum este cazul portului USB Type-C de la bază și a grilei pentru difuzor.

Huawei P9 va aduce un panou frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului, butoane fizice de volum și power/unlock, dar și un scanner de amprente amplasat pe spate. În stilul caracteristic seriei P, și noul terminal va impresiona printr-o talie foarte subțire, element ce îi aduce un plus la capitolul eleganță.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×