LG lucrează la un nou terminal cu ecran flexibil AMOLED; Rezoluția a crescut față de LG G Flex

Autor:  | Publicat în:  LG 1.088 ori
<b>LG lucrează la un nou terminal cu ecran flexibil AMOLED; Rezoluția a crescut față de LG G Flex</b>Se pare că LG lucrează la un nou terminal cu ecran flexibil, un model cu panou AMOLED și cu rezoluție crescută față de LG G Flex. și Samsung are tehnologii similare în dezvoltare, dar hai să vedem întâi ce ne pregătește LG pentru 2014....

Se pare că LG lucrează la un nou terminal cu ecran flexibil, un model cu panou AMOLED și cu rezoluție crescută față de LG G Flex. și Samsung are tehnologii similare în dezvoltare, dar hai să vedem întâi ce ne pregătește LG pentru 2014.

în acest an compania sud coreeană s-ar putea orienta către un display de 5.5 inch de această dată, unul cu rezoluție Full HD. în 2013 am avut parte de un ecran de 6 inch flexibil și bazat pe tehnologia POLED (Plastic OLED), dar doar cu rezoluție 720p. Printre problemele primei generații de ecrane flexibile se numără și retenția imaginii provocată de căldura emanată. Ei bine LG Display a rezolvat problemele și acum trece la nivelul următor.

între timp aflăm și că Samsung și LG la un loc ar fi vândut mai puțin de 100.000 de unități ale telefoanelor lor curbate, LG G Flex și Samsung Galaxy Round. Problema e pusă mai degrabă pe seama lipsei de componente pentru aceste handseturi speciale, decât pe lipsa de cerere. Vor avea noile modele mai mult succes?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×