Ascensiunea pliabilelor: Huawei își va "îndoi" jumătate din toate telefoanele high-end până în 2021

705 ori
<b>Ascensiunea pliabilelor: Huawei își va "îndoi" jumătate din toate telefoanele high-end până în 2021</b>Huawei nu a fost chiar prima companie cu un telefon pliabil în mainstream, dar vrea să cucerească acest segment în următorii 2 ani. Deocamdată îl are doar pe Mate X în portofoliu, dar la un preț prohibitiv, de 2300 de euro

Huawei nu a fost chiar prima companie cu un telefon pliabil în mainstream, dar vrea să cucerească acest segment în următorii 2 ani. Deocamdată îl are doar pe Mate X în portofoliu, dar la un preț prohibitiv, de 2300 de euro. Ei bine pe viitor jumătate din portofoliul companiei va include pliabile.

Aflăm că Huawei are de gând sa faca in asa fel incat jumătate din lineup-ul său de telefoane din perioada lui 2021 să se plieze într-o formă sau alta. Informația vine de la CEO-ul Richard Yu, care a acordat un interviu celor de la GSMArena. Rețineți că e vorba despre telefoane flagship aici, deci nu orice model se va plia.

Oficialul a menționat și provocările acestui segment, precum prețul, cota de piață mică și producția. Pe lângă faptul că terminalele pliabile au preț mare, costă și mult să fie produse și vânzările sunt prevăzute ca mici. Totuși la cum se anticipează lucrurile, device-urile de gen ar trebui să coste cât flagship-urile actuale în maxim 2 ani. Richard Yu consideră și că se mai poate umbla la mărimea acestor pliabile, care ar trebui să fie ceva mai compacte.

Yu vrea ca pe viitor să producă un smartphone pliabil care să fie pe jumătate din mărimea lui Huawei P30 Pro atunci când este pliat. Sunt planuri pentru un pliabil mic în acest moment, dar judecând după ultimele scăpări și brevete, telefoanele pliabile vor deveni mai mari, deschizându-se spre tablete mari, mai degrabă decât să devină mai mici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×