Meizu 16s se afișează în testul de performanță AnTuTu, cu un scor excelent

779 ori
<b>Meizu 16s se afișează în testul de performanță AnTuTu, cu un scor excelent</b>Meizu 16s a fost subiect de scăpări încă din toamna anului trecut, pe când procesorul Snapdragon 855 încă se numea Snapdragon 8150. Recent am văzut randări și fotografii hands on ale sale, care subliniau muchiile înguste

Meizu 16s a fost subiect de scăpări încă din toamna anului trecut, pe când procesorul Snapdragon 855 încă se numea Snapdragon 8150. Recent am văzut randări și fotografii hands on ale sale, care subliniau muchiile înguste, iar acum apare și testul de performanță AnTuTu cu rezultate pentru device.

Meizu 16s

Se presupune că telefonul se va lansa în următoarele săptămâni, iar acum îl vedem listat în AnTuTu cu un scor de 357.975 de puncte, peste scorul lui Galaxy S10+ și cu foarte puțin sub cel atins de iPhone XS Max la testele noastre AnTuTu. Apariția din benchmark confirmă și prezența a 6 GB RAM la bord și a unui procesor Snapdragon 855, plus 128 GB stocare. Rezoluția listată este una Full HD+.

Va rula Android Pie cu Flyme UI 7 aplicat peste Android Pie. Sunt șanse să vedem și versiuni cu 8 sau chiar 12 GB RAM pentru acest device. Știm că acest model are în pregătire o variantă Plus cu ecran de 6.76 inch Super AMOLED și cu muchii foarte înguste, dar fără decupaje. Camera selfie și earpiece-ul se află sus într-o porțiune foarte îngustă.

Ar trebui să primim o cameră de 48 de megapixeli în spate și să avem un preț de 450 de euro pentru device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×