Huawei isi va prezenta telefonul Google Android la Mobile World Congress

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.900 ori
<b>Huawei isi va prezenta telefonul Google Android la Mobile World Congress</b>Stim deja de mai bine de o luna ca faimosul producator chinezesc Huawei pregateste un handset Google Android, dar nu cunoastem si data sa de lansare sau pretul. Se pare totusi ca vom putea admira telefonul in cadrul showului Mobile World Congress 2009,...

Stim deja de mai bine de o luna ca faimosul producator chinezesc Huawei pregateste un handset Google Android, dar nu cunoastem si data sa de lansare sau pretul. Se pare totusi ca vom putea admira telefonul in cadrul showului Mobile World Congress 2009, care va debuta luna viitoare la Barcelona.

Fostul 3GSM, actualul Mobile World Congress va lua startul in data de 16 februarie si conform paginii oficiale Huawei, compania va prezenta un "smartphone bazat pe platforma Android" la un stand numit "Mobile U-Life". Huawei este un important producator de terminale mobile si echipamente pentru telecomunicatii, cu o prezenta puternica in Romania si o colaborarea cu RCS & RDS.

Mobile Congress se anunta a fi un show de zile mari, de vreme ce si Palm pregateste un anunt (inca unul, dupa Palm Pre?), iar Nokia, Microsoft, Samsung si HTC vor avea de asemenea cateva terminale noi de prezentat. In vreme ce Samsung si HTC vor anunta handseturi Android, este posibil ca Microsoft sa prezinte OS-ul Windows Mobile 7 si un terminal care sa-l propulseze pe piata pe acesta.

Sursa: GearLog.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×