HTC Touch HD foloseste acum interfata Winterface, imprumuta elemente de la iPhone

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.217 ori
<b>HTC Touch HD foloseste acum interfata Winterface, imprumuta elemente de la iPhone</b>iPhone nu este cel mai bun telefon din lume, dar dispune de o interfata foarte usor de folosit si care se misca extrem de bine si rapid. De ce nu ar fi imprumutate elemente ale acestui UI si portate pe Windows Mobile? Aceasta intrebare si-a pus-o si...

iPhone nu este cel mai bun telefon din lume, dar dispune de o interfata foarte usor de folosit si care se misca extrem de bine si rapid. De ce nu ar fi imprumutate elemente ale acestui UI si portate pe Windows Mobile?

Aceasta intrebare si-a pus-o si Maati, developer al comunitatii XDA Developers care a creat noua interfata Winterface.

Maati a portat unele dintre caracteristicile lui OS X iPhone pe cel mai bun handset Windows Mobile, HTC Touch HD. Noua interfata se misca mai bine, functioneaza in mod landscape, afiseaza iconuri in stil iPhone, este mai finger-friendly si ofera un scrolling fluid.

Winterface imprumuta de la iPhone Coverflow sau functii iPod in cazul media playerului sau, dar si acele celebre "panouri" ale lui XPERIA, transformate in TaskFacade, o optiune ce permite utilizatorului sa treaca de la o aplicatie la alta printr-un soi de task manager. Interfata foloseste si un inlocuitor pentru explorerul obisnuit, Resco Explorer, de asemenea suportand scrolling foarte fluid.

Suportul YouTube vine cu un client preinstalat, iar vizionarea pozelor se realizeaza prin intermediul lui EyePhoto. Winterface in actiune in clipul de mai jos:

 
Sursa: GSM Dome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×