Huawei lansează căștile FreeBuds, clone de Apple AirPods ce vin cu capace de cauciuc; Există și o variantă pe negru

1.733 ori
<b>Huawei lansează căștile FreeBuds, clone de Apple AirPods ce vin cu capace de cauciuc; Există și o variantă pe negru</b>Odată cu lansarea smartphone-urilor Huawei P20 și P20 Pro de ieri, cei de la Huawei au prezentat și o serie de accesorii din zona audio. Astfel facem cunoștiință cu perechea de căști wireless denumită Huawei FreeBuds, căști care sosesc pe piață

Pe lângă cele 3 telefoane lansate la Paris pe 27 martie, Huawei a prezentat şi câteva accesorii. Ies în evidenţă căştile wireles FreeBuds, care evident copiază Apple EarPods ca design, dar sunt mai... cu moţ.

Huawei FreeBuds

Când zic "moţ" mă refer la faptul că au acel extra capăt de cauciuc pentru confort sporit. Au şi plusul unei autonomii duble faţă de AirPods şi vine cu o cutiuţă specială pentru încărcare la pachet. Costă 159 de euro şi au o autonomie de până la 10 ore cu o singură încărcare. Huawei promite o izolare a zgomotului mai bună decât la AirPods şi observ o orientare orizontală la introducerea în cutiuţă a căştilor, nu verticală ca la Apple.

În plus căştile vin şi pe negru, nu doar alb ca AirPods. Nu e o coincidenţă faptul că apar aceste căşti wireless: Huawei P20 şi telefoanele din această serie nu au jack audio. Huawei a mai lansat la Paris şi Active Noise Canceling EarPhones 3 şi un DAC Headphone Amplifier, care foloseşte un convertor digital-anlogic pentru a scoate ce e mai bun dintr-un smartphone, la capitolul acustică.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×