Xiaomi Mi MIX 2S primeşte note excelente la testul DxOMark; Este egal cu iPhone X la scor!

1.738 ori
<b>Xiaomi Mi MIX 2S primeşte note excelente la testul DxOMark; Este egal cu iPhone X la scor!</b>Printre numeroasele telefoane ce au debutat oficial ieri îl avem și pe Xiaomi Mi Mix 2s, smartphone care de această dată se livrează cu o cameră duală în spate. Noul modul a fost testat de către experții de la DxOMark și verdictul îl descoperiți

Dacă unele companii au preferat ca la început de 2018 să îşi prezinte flagshipurile, Xiaomi are o abordare mai ciudată. Preferă un terminal intermediar, pe Xiaomi Mi MIX 2S, care ne va ţine de aperitiv până vine Xiaomi Mi 7. Telefonul a fost anunţat ieri şi a fost deja testat de DxOMark, care îi dă calificative foarte bune. E chiar la egalitate cu iPhone X la scorul general, de 97 de puncte.

Xiaomi Mi Mix 2s mostra foto

Xiaomi Mi MIX 2S are o cameră duală în spate, cu senzori de 12 megapixeli. Un senzor are pixeli mai mari, de 1.4 microni şi deschidere F/1.8, în vreme ce celălalt senzor are obiectiv telephoto şi deschidere F/2.4. Avem şi tehnologie Dual Pixel la bord şi multi frame NR, care face multiple fotografii şi le suprapune pentru a reduce zgomotul. Stabilizarea optică este de asemenea în ecuaţie.

Xiaomi Mi Mix 2s mostra foto

În condiţii de luminozitate crescută şi în condiţii low light Xiaomi Mi MIX 2S se descurcă excelent la cadrele fixe, cu expunere bine calibrată. Dynamic range-ul e ceva mai limitat decât la telefoanele de top, dar culorile sunt vii şi realiste. Balansul de alb e calibrat cum trebuie, poate în afara unei mici nuanțe movulii care apare pe verde şi albastru uneori. Cerul este reprezentat foarte realist pe capturile foto, cu o claritate deosebită.

Xiaomi Mi Mix 2s mostra foto

În condiţii low light, la nivelul a 5 LUX telefonul performează. În special la interior a făcut o impresie bună, iar DxOMark afirmă că e un telefon bun de luat la petreceri. Chiar şi în condiţii de beznă (1 LUX) telefonul rămâne acceptabil, având în vedere condiţiile. Are printre cele mai scăzute niveluri de zgomot la low light dintre toate telefoanele testate de DxOMark.

Xiaomi Mi Mix 2s mostra foto

Captura Portrait/Bokeh se face cu o blurare puternică, dar eficientă, cu o izolare bună a subiectului central foto. Aminteşte de Pixel 2 XL, aşa bun e la acest capitol. Dacă la foto telefonul ia 101 puncte, la video atinge doar 88, pentru că pierde detalii uneori la filmare. Autofocalizarea e totuşi foarte rapidă şi precisă la captura video şi stabilizarea este eficientă. Aflaţi toate detaliile direct de la sursă.

În continuare mi se pare wow că Xiaomi Mi MIX 2S e egal cu iPhone X, Huawei Mate 10 Pro şi peste Galaxy Note 8.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×