Huawei Nova 3i va veni cu procesor Kirin 710; Iată specificaţiile scăpate pe web

956 ori
<b>Huawei Nova 3i va veni cu procesor Kirin 710; Iată specificaţiile scăpate pe web</b>Spre uimirea tuturor, smartphone-ul Huawei Nova 3 nu a sosit cu procesor Kirin 710 precum s-a speculat multă vreme în online, ci cu soluția flagship Kirin 970. Acum aflăm că de fapt acest cipset ar fi rezervat variantei Nova 3i care ar urma

În această săptămână a devenit oficial Huawei Nova 3 şi acum ne pregătim de sosirea modelului derivat Huawei Nova 3i. Aflăm ce procesor are la interior şi o listă de dotări, pe care vă invit să o explorăm mai jos.

Huawei Nova 3i

Huawei Nova 3i este un soi de Huawei Nova 3 mai modest ca dotări şi trecând de la un CPU Kirin 970 la un Kirin 710. De asemenea are o cameră principală mai apropiată de midrange, decât de high end şi vine fără încărcare rapidă. Ca design cele două handseturi seamănă foarte mult, inclusiv la breton, corp din sticla si metal, camera duala şi plasarea scannerului de amprente în spate.

Kirin 710 este un chipset de nouă generaţie, realizat pe baza procesului de producţie de 12 nm. Va aduce funcţii AI, care au debutat cu Kirin 970 aparent. În spate vom găsi o cameră duală, cu senzori de 16 MP + 2 MP, dar setupul selfie sună mai impresionant: 24 MP + 2 MP. Camera beneficiază la rândul său de funcţii AI. Bateria are o capacitate de 3340 mAh şi va primi încărcare la 5V şi 2A.

Huawei Nova 3i va sosi cu 4 GB RAM la bord şi 128 GB stocare, sau 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Posibil să aibă şi un slot hibrid, care să accepte carduri microSD sau SIM. Mă aştept şi la tehnologie GPU Turbo la bord şi la acelaşi ecran de 6.3 inch Full HD+. Între timp aflaţi că vânzarea lui Huawei Nova 3 începe pe 20 iulie, iar pe Nova 3i încă îl mai aşteptăm ceva vreme.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×