Huawei lansează telefoane Windows Phone 8 În acest an și tablete Windows 8 cu LTE

936 ori
<b>Huawei lansează telefoane Windows Phone 8 În acest an și tablete Windows 8 cu LTE</b>Huawei are planuri mari pentru acest an, care nu implică doar smartphone-uri Android quad core dotate cu procesoare produse in-house, ci și telefoane Windows Phone 8, spre exemplu. Compania chineză ar avea o echipă de peste 70 de persoane asociată...

Huawei are planuri mari pentru acest an, care nu implică doar smartphone-uri Android quad core dotate cu procesoare produse in-house, ci și telefoane Windows Phone 8, spre exemplu. Compania chineză ar avea o echipă de peste 70 de persoane asociată acestui proiect, conform site-ului chinez WPDang.

în plus, pe lângă smartphone-urile cu Windows Phone 8 Apollo produse de Huawei, compania lucrează și la tablete Windows 8 cu LTE. Revenind puțin la telefoanele cu Apollo OS, ele ar putea fi lansate către finalul anului și vor avea prețuri destul de accesibile, în jurul valorii de 300 de dolari. Se pare că producătorul asiatic țintește piața din SUA cu tabletele LTE Win 8, care probabil că vor sosi undeva la toamnă sau poate chiar iarna. Până acum Huawei nu a făcut valuri prea mari pe piața de tablete, cel puțin nu cu modele ca MediaPad.

în 2011 Huawei a livrat 20 de milioane de smartphone-uri, iar acest an a început cu o prezentare de telefon quad core, a celui mai subțire smartphone de pe planetă și lista continuă... Planurile pentru 2012 includ vânzarea a 60 de milioane de terminale mobile până la finalul anului. Va reuși compania să se impună sau va reveni la producția de modele low end care au consacrat-o?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×