Windows 8 Release Preview din iunie 2012

947 ori
<b>Windows 8 Release Preview din iunie 2012</b>Chiar în aceste momente scriu de pe un all-in-one desktop de la ASUS care rulează Windows 8 în versiunea Consumer Preview. L-am văzut încă debutul în varianta Developer Preview. Va fi un mare pariu al Microsoft și mai ales că va aduce și o...

Chiar în aceste momente scriu de pe un all-in-one desktop de la ASUS care rulează Windows 8 în versiunea Consumer Preview. L-am văzut încă debutul în varianta Developer Preview. Va fi un mare pariu al Microsoft și mai ales că va aduce și o versiune denumită Windows RT și adaptată pentru tablete cu procesor ARM.

Windows 8 Release Preview vine din prima săptămână a lui iunie 2012 și confirmarea a venit de pe unul dintre conturile oficiale de twitter ale Microsoft. Ar trebui ca munca la Windows 8 să se termine în vara lui 2012 și lansarea world wide să se producă din octombrie. Atenție că este doar o informație neoficială.

Principalele versiuni de Windows 8 sunt: Windows 8, Windows 8 Pro, Windows RT. Primele impresii legate de Windows 8 și noutățile aduse le-am pus într-o postare mai veche.

Windows 8 Release Preview

Ați testat Windows 8 în variantele Developer Preview sau Consumer Preview?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×