Huawei M660 În primele imagini și detalii

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.755 ori
<b>Huawei M660 În primele imagini și detalii</b>Huawei a ajuns în top 5 mondial la capitolul telefoane inteligente - număr de unități vândute și asta mai ales pentru că au multe modele ieftine cu Android. Unul dintre ele se află în dezvoltare și s-ar putea să fie prezentat în viitorul...

Huawei a ajuns în top 5 mondial la capitolul telefoane inteligente - număr de unități vândute și asta mai ales pentru că au multe modele ieftine cu Android. Unul dintre ele se află în dezvoltare și s-ar putea să fie prezentat în viitorul apropiat.

Se numește Huawei M660, dispune de un ecran TFT capacitiv de 3.2 inch, tastatură qwerty fizică și va rula Android 2.3 Gingerbread, cameră frontală, slot pentru microSD de până la 32 GB. îl văd ca un rival pentru Motorola Fire. S-ar putea să fie poziționat ca preț în aceeași zonă, pe la 100 - 150 euro.

Huawei M660 - spate

Telefonul s-ar putea să debuteze și în Europa sub numele de Huawei Ascend Q. Presupun că informațiile oficiale vor veni în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×