Huawei Mate 10 Pro apare în randări realiste, cu un design ce va atrage hateri... și loveri

2.736 ori
<b>Huawei Mate 10 Pro apare în randări realiste, cu un design ce va atrage hateri... și loveri</b>Suntem pe ultima sută de metri înainte de lansarea lui Huawei Mate 10, care va debuta pe 16 octombrie, iar scăpările sale continuă. Vor exista multiple variante ale acestui smartphone, inclusiv Huawei Mate 10 Pro, care tocmai are parte de o scăpare..

UPDATE 04-10-2017: Astăzi @evleaks revine cu o nouă randare pentru Huawei Mate 10 Pro, imagine ce ne confirmă un detaliu tare interesant la nivel de design. Spre deosebire de alte terminale ale momentului care optează pentru panouri frontale pe negru, se pare că Huawei Mate 10 Pro va merge pe o abordare diferită. Astfel culoarea capacului din spate se va regăsi și pe panoul frontal după cum puteți vedea mai jos.

Huawei Mate 10 Pro

Suntem pe ultima sută de metri înainte de lansarea lui Huawei Mate 10, care va debuta pe 16 octombrie, iar scăpările sale continuă. Vor exista multiple variante ale acestui smartphone, inclusiv Huawei Mate 10 Pro, care tocmai are parte de o scăpare proaspătă, cu accent pe camera sa duala.

Celebrul zvonac Evan Blass a postat aceste imagini, o randare completă a modelului Pro, plus un prim plan cu camera sa duală. Sursa reconfirma variantele lui Mate 10 pe care le vom vedea peste 2 săptămâni: Huawei Mate 10, Mate 10 Lite, Mate 10 Pro şi Mate 10 Porsche Edition. Evan a remarcat faptul că Huawei Mate 10 Pro are un design foarte polarizant, pe care unii îl vor adora şi alţii îl vor ura.

Huawei Mate 10 Pro, sectiunea camera spate

Ce e clar e că Huawei a tăiat din muchiile ecranului, în comparaţie cu Huawei Mate 9 şi Huawei P10 chiar. Spatele are un design mai controversat, undeva între old school şi o abordare riscantă, cu senzorii mai distanțați decât de obicei. E bizară decizia de a include logo-ul Huawei şi în faţă şi în spate, ceva ce nu prea am văzut până acum. Camera duală din spate include lentile Summilux-H, tehnologie Leica şi blitz dual.

Huawei Mate 10 Pro

Vedem şi telemetru laser, iar sub camera se afla scannerul de amprente. În această săptămână am văzut Huawei Mate 10 Pro randat într-un mod total diferit şi am aflat şi că terminalul va avea un dock similar cu Samsung DeX. Chiar dacă nu va polariza mulţimile că iPhone X, acest terminal cu siguranţă îşi va avea fanii şi haterii săi.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×