Huawei Mate 10 Porsche Edition este cel mai scump smartphone al chinezilor din 2017; va fi vândut pentru 1400 euro

4.548 ori
<b>Huawei Mate 10 Porsche Edition este cel mai scump smartphone al chinezilor din 2017; va fi vândut pentru 1400 euro</b>Alături de modelele Huawei Mate 10 și Mate 10 Pro a debutat astăzi și Mate 10 Porsche Edition, telefon ce se remarcă printr-un spațiu de stocare superior și prin varianta de culoare neagră pe care o adoptă. Se va comercializa la un preț de

Chinezii de la Huawei continuă și în acest an parteneriatul cu Porsche Design și asta înseamnă că există și o variantă specială a noului phablet Mate 10. Produsul cunoscut drept Mate 10 Porsche Edition este cel mai scump telefon semnat de către compania asiatică în acest an și se diferențiază prin capacitatea superioară de stocare și prin câteva elemente de design pe care le observați în imagini.

Huawei Mate 10 Porsche Edition

Smartphone-ul vine cu 6 GB RAM, 256 GB spațiu de stocare flash (fără slot microSD) și cu ceva modificări la nivel de look. Banda orizontală din zona camerei foto a lui Mate 10 Pro se modifică și aici este reprezentată vertical pe centrul panoului spate și în aceeași zonă puțin mai jos remarcăm logo-ul PorscheDesign.

Huawei Mate 10 Porsche Design

Acesta a fost inclus și în partea de jos a panoului frontal și aflați că pe partea software vor fi oferite diverse teme, iconițe și wallpaper-uri tematice Porsche Design. Restul dotărilor hardware sunt identice cu cele prezente pe Mate 10 Pro, dar cu toate acestea acest model realizat în colaborare cu Porsche Design va fi vândut pentru suma de 1400 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×