Nokia 9 primește randări pe seama schemelor CAD; spunem și aici adio jack-ului audio

1.350 ori
<b>Nokia 9 primește randări pe seama schemelor CAD; spunem și aici adio jack-ului audio</b>Sunt mari șanse ca până la finalul anului cei de la HMD Global să lanseze pe piață și smarpthone-ul Nokia 9, un terminal despre care tot aflăm detalii în ultima vreme. Astăzi este momentul în care aruncăm o privire asupra unor randări realizate pe seama

Un telefon așteptat să debuteze în perioada următoare este și Nokia 9, flagship al companiei finlandeze ce va aduce o cameră duală și display cu muchii laterale curbate în stil S6 Edge. Am aflat vești interesante în ultima vreme, iar astăzi descoperim o serie de randări care aparent au fost realizate pe seama schemelor CAD din fabrică. Materialele provin de la @OnLeaks și le puteți vedea chiar mai jos.

Nokia 9

Din ce putem vedea aici, smartphone-ul va renunța la jack-ul audio din păcate, urmând a se baza pe un port USB Type-C pentru transferul de semnal audio. La bază mai avem și grila pentru difuzor iar în spate se remarcă acea cameră duală plasată central care contribuie la o protuberanță de câțiva mm.

Puțin mai jos se află și scanner-ul de amprente și cumva acel albastru îmi amintește de HTC U11. Vedem și muchiile curbate ale ecranului și ni se confirmă încă o dată faptul că acesta va adopta un aspect 16:9. Ca dimensiuni se pare că produsul de față va măsura 140.9 x 72.9 x 7.5 mm, grosimea fiind de 8.9 mm în zona camerei duale.

Așteptăm telefonul cu 6 GB RAM, procesor Snapdragon 835, cameră duală în spate și baterie de peste 3000 mAh.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×