Huawei Mate 20 Porsche Design ar fi cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Everest"

809 ori
<b>Huawei Mate 20 Porsche Design ar fi cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Everest"</b>Descoperim astăzi extra detalii despre seria de terminale Mate 20 a celor de la Huawei și anume faptul că un al 3-lea model din gamă a fost zărit online cu numele de cod "Everest". Potrivit leaker-ului @rquandt ar fi vorba despre nimeni altul

În ziua lansării noilor modele iPhone descoperim detalii și despre seria Mate 20 a celor de la Huawei care urmează a debuta peste aproximativ o lună din acest moment. Telefoanele vin pe 16 octombrie și dacă până acum așteptam numai trei modele, acelea fiind Mate 20, Mate 20 Lite și Mate 20 Pro, iată că astăzi apare în ecuație și dispozitivul cu numărul 4 care și-a făcut apariția online sub numele de cod "Everest".

Huawei Everest

Această informație vine din partea leaker-ului Roland Quandt care afirmă faptul că numele Everest este folosit de către angajații Huawei la nivel intern pentru un nou dispozitiv care s-ar putea dovedi a fi Mate 20 Porsche Design. Acesta ar fi modelul cu numărul 4 din gamă, pe lângă Mate 20 Lite care este deja lansat, fiind așteptate și modelele Mate 20 și Mate 20 Pro care au asociate numele de cod "Hima" și "Laya".

De asemenea, nu este exclus ca acest "Everest" să fie o variantă și mai mare de Mate 20 în condițiile în care pe piață au început să își facă apariția și terminale cu diagonale de peste 7 inch. În cazul în care avem de-a face cu un smartphone branduit Porsche Design atunci este cazul să ne așteptăm la un scanner de amprente integrat în ecran, la cameră triplă în spate și la 8 GB RAM.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×