Huawei Mate 20 Pro va fi primul telefon care filmează cu Bokeh; Iată alte noutăţi ale camerei dezvăluite de un APK

2.412 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro va fi primul telefon care filmează cu Bokeh; Iată alte noutăţi ale camerei dezvăluite de un APK</b>Pe seama informațiilor dezvăluite astăzi se pare că Huawei Mate 20 Pro va fi un telefon deosebit în materie de captură video, smartphone care va putea filma cu bokeh. Detaliul de față este dezvăluit de către un fișier apk și mai aflăm pe această

Huawei Mate 20 Pro a scăpat vârtos în ultimele ore şi am văzut atât imagini cu telefonul, cât şi cu accesoriile sale, precum căşti gen AirPods. Acum aflăm şi extra detalii picante despre camera sa triplă, care va inaugura un nou tip de captură: Bokeh la filmare. Avem detalii mai jos.

Huawei Mate 20 PRO

Cei de la XDA Developers au făcut săpături într-un APK pe care l-au găsit într-un build de EMUI 9, apărut săptămâna trecută. Orice funcţie găsită în acest moment nu e musai să apară şi în varianta finală de software totuşi. Cert e că au găsit nişte lucruri tare interesante. Aflăm că Huawei Mate 20 Pro va fi capabil de captură video cu Bokeh artificial, acelaşi folosit pentru a realiza fotografii.

Huawei Mate 20 PRO

Această funcţie este confirmată de codurile "VideoBokenSpotShapeSupported" şi "VideoBokehSpotShapeValueSupported". Funcţionalitatea nu ar fi încă finalizată, conform sursei. Apoi apare şi ceva numit "AI Zoom", care ajustează automat nivelul de zoom al capturii video pentru a păstra subiectul centrat şi încadrat într-o anumită zonă. Acest mod necesită ca filmarea să aibă cel puţin rezoluţie Full HD.

Huawei Mate 20 PRO

Trebuie şi ca Beauty să fie dezactivat. Încă o funcţie nouă este AI Cinema şi se bazează pe procesorul Kirin 980, care va trebui să recunoască obiecte în timp real în timpul capturii video, aplicându-le apoi filtre cinematice. Pe lista se află în acest moment AI Color, Blur, Filter, Hitchcok şi Nostalgia. Huawei a mai inclus şi un mod de utilizare subacvatică pentru telefonul său.

Din ce văd avem un tutorial care ne indică să îl punem într-o pungă de plastic sigilată şi apoi să îl folosim cu acel mod special activat. Ideea este de a face fotografii în Underwater Mode fără probleme, apăsând pe butoanele de volum. Sunt tare curios cum va arăta acel Bokeh la captura video şi aflăm mai multe pe 16 octombrie când debutează terminalele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×