Xiaomi Mi 5 primește MIUI 10 Global, ce aduce gesturi navigaționale și mod Portrait pentru camera foto

1.177 ori
<b>Xiaomi Mi 5 primește MIUI 10 Global, ce aduce gesturi navigaționale și mod Portrait pentru camera foto</b>Deși a fost lansat în urmă cu mai bine de doi ani iată că smartphone-ul Xiaomi Mi 5 continuă să primească actualizări, un exemplu recent fiind sosirea lui MIUI 10 în varianta Global Stable. Acest release aduce lucruri foarte interesante pentru

Cu toate că Xiaomi Mi 5 a fost lansat cu mai bine de 2 ani în urmă, mai precis în luna februarie a anului 2016, iată că telefonul primește în continuare actualizări software majore - un exemplu fiind sosirea update-ului MIUI 10 Global Stable în aceste zile.

Release-ul de față (V10.0.1.0.OAAMIFH) ce vine via OTA aduce lucruri interesante pe flagship-ul companiei chineze din 2016, telefon care apropo venea echipat cu procesor SD820, 3 GB RAM și ecran de 5.15 inch. Acum este momentul unui refresh pe care utilizatorii telefonului îl vor aprecia cu siguranță ținând cont de vechimea dispozitivului. Pe lista de noutăți avem în primul rând gesturi de navigare, cât și un UI actualizat axat pe un design full-screen.

Sunt aduse îmbunătățiri generale ale sistemului, dar și la nivel de captură foto unde în mod inedit primim modul Portrait. Unele aplicații de sistem trec printr-un proces de modernizare precum este cazul Clock și Notes. Se mai aduc și sunete naturale de sistem și ni se promite și un boost la viteza de navigare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×