Huawei Mate 30 5G va debuta în decembrie, iar Mate X vine în septembrie; Confirmarea vine dintr-un slide oficial

1.179 ori
<b>Huawei Mate 30 5G va debuta în decembrie, iar Mate X vine în septembrie; Confirmarea vine dintr-un slide oficial</b>Acum că Huawei pare a-şi fi recăpătat optimismul cu privire la viitorul său, se poate discuta liber despre viitorul companiei. Nu ne miră să aflăm că circulă slide-uri cu planuri legate de o lansare a lui Huawei Mate 30 în varianta 5G

Acum că Huawei pare a-şi fi recăpătat optimismul cu privire la viitorul său, se poate discuta liber despre viitorul companiei. Nu ne miră să aflăm că circulă slide-uri cu planuri legate de o lansare a lui Huawei Mate 30 în varianta 5G. Avem detalii în rândurile următoare despre subiect.

Gigantul chinez ar trebui să lanseze seria Mate 30 în această toamnă, în intervalul octombrie-noiembrie. Pe lângă Mate 30, Mate 30 Pro şi Mate 30 Lite vom avea şi un Mate 30 5G, care conform scăpării va sosi în decembrie. Acelaşi slide aminteşte şi că debutul lui Mate X are loc în septembrie, aşa cum aflasem deja. Pliabilul fusese amânat iniţial cu un trimestru pentru a corecta orice bug posibil.

Revenind la Mate 30 5G, din moment ce până şi Mate 20X a avut varianta 5G, care recent a început să fie activată în reţelele 5G din China, e clar faptul că şi generaţia Mate 30 primeşte aşa ceva. În mod inedit informaţiile şi imaginea de aici nu vin de la o întrunire top secret din Beijing, ci de la o conferinţă din Rusia. Timeline-ul cu "decembrie 2019" se aplică deci ruşilor, iar Mate 30 5G ar putea sosi mai devreme în alte ţări.

Mă gândesc în special la China, dar şi la Coreea de Sud, unde serviciile 5G au deja sute de mii de utilizatori. În ultima săptămână Huawei Mate 20X a apărut şi în oferta 5G de la Digi cu un preţ piperat, deci mă aştept ca şi Mate 30 5G să sară de 1000 de euro cu câteva sute bune de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×