Huawei Mate 30 Pro debutează pe 19 septembrie la München; Huawei a postat un teaser despre lansare

3.277 ori
<b>Huawei Mate 30 Pro debutează pe 19 septembrie la München; Huawei a postat un teaser despre lansare</b>Huawei a confirmat în sfârşit dată de debut pentru Huawei Mate 30 Pro. Se pare că terminalul va sosi pe 19 septembrie, în cadrul unui eveniment ce are loc la München, conform acestui teaser, pe care îl vedeţi mai jos.

Huawei a confirmat în sfârşit dată de debut pentru Huawei Mate 30 Pro. Se pare că terminalul va sosi pe 19 septembrie, în cadrul unui eveniment ce are loc la München, conform acestui teaser, pe care îl vedeţi mai sus.

Până acum circula doar "mijlocul sau finalul lunii septembrie" ca perioada de debut. Vedem şi un scurt clip teaser, cu motto-ul "Rethink Possibilities" şi un mare cerc mov, aluzie la noul format al camerei principale. După o perioadă în care am crezut că telefonul va avea iarăşi modul pătrat, randările şi scăpările de huse din ultima vreme au confirmat camera principala protuberantă şi circulară în stil Lumia 1020.

Terminalul are şi bliţul amplasat lateral, 4 senzori foto, dintre care 2 ar sări de 40 de megapixeli. Avem şi cameră ultra wide, cameră cu zoom optic generos şi fie o cameră pentru Bokeh, fie una pentru Macro, pentru că am văzut aşa ceva şi pe seria Honor 20. Lateral, sub bliţ se mai afla un senzor, poate cel ToF. Telefonul e aşteptat cu un procesor Kirin 990 la bord, care va fi anunţat la IFA 2019 la Berlin, pe 6 septembrie.

Ar trebui să aducă şi un breton în faţă, unde se vor afla camera selfie şi un senzor pentru deblocare facială mai avansat decât la Mate 20 Pro. Au apărut şi noi nuanţe mov, verde şi un derivat de Breathing Crystal în ultimele scăpări. Rămâne de văzut şi în ce situaţie se va afla telefonul la capitolul software până atunci, ştiută fiind situaţia cu suita Google Play, care nu poate ajunge pe noile telefoane Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×