O serie de predicţii detaliate despre iPhone 6s îşi face apariţia pe web: Force Touch, aluminiu mai rezistent, safir

978 ori
<b>O serie de predicţii detaliate despre iPhone 6s îşi face apariţia pe web: Force Touch, aluminiu mai rezistent, safir</b>&Icirc;n fiecare an &icirc;nainte de lansarea unui iPhone sau iPad nou, ne plecăm urechea la predicţiile analiştilor de la KGI Securities, cu accentul pus mai ales pe ce are de spus Ming-Chi Kuo, cel mai reputat analist al firmei. Şi acum haideţi să...

În fiecare an înainte de lansarea unui iPhone sau iPad nou, ne plecăm urechea la predicţiile analiştilor de la KGI Securities, cu accentul pus mai ales pe ce are de spus Ming-Chi Kuo, cel mai reputat analist al firmei. Şi acum haideţi să vedem ce a avut expertul de spus cu privire la iPhone 6s.

Se pare că noua gamă de modele iPhone va sosi cu suport Force Touch, care nu va fi doar o altă funcţie, ci chiar un selling point pentru produse. Analistul a declarat şi că nu va exista un iPhone nou de 4 inch, acel aşa numit iPhone 6c. Astfel, iPhone 6s şi iPhone 6s Plus vor sosi cu diagonale de 4.7 inch şi 5.5 inch, iar la bordul lor se vor afla procesoare Apple A9 şi 2 GB RAM LPDDR4.

În plus, vom avea parte de camere de 12 MP, iar iPhone 6s va sosi în nuanţa rose gold, cea în care se vinde Apple Watch. Dacă procesul de producţie industrială merge bine, atunci iPhone 6s Plus ar putea debuta cu un display acoperit cu sticlă de safir, lucru care s-ar fi realizat chiar de anul trecut, dacă partenerul Apple ar fi livrat ce a promis şi nu ar fi intrat în faliment.

Minţile luminate din Cupertino au lucrat şi la o metodă de a termina cu Bendgate şi fragilitatea pe modelele iPhone 6s, astfel că noile terminale vin cu mici schimbări de structură şi design. Zvonurile vorbesc despre un aluminiu cu 60% mai rezistent, cel din Seria 7000. În cele din urmă aflăm şi că senzorul Touch ID va fi acum mai precis, iar producţia în masă va începe în august.

Pentru anul 2015 sunt aşteptate vânzări de 80 sau 90 de milioane de unităţi. Cum vă sună noul iPhone 6s?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×